Klaus Iohannis o face franjuri pe Viorica Dăncilă. A mințit poporul cu pensiile „uriașe”: “Nu doamna premier, nu aţi mărit nimic anticipat”
Ultima Ora Politic

S-A AFLAT. Ce au vorbit Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

S-A AFLAT. Ce au vorbit Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă au avut o întâlnire de aproximativ o oră la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre controversele privind posibila ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi amnistia.

Site-ul DCNews susţine că deţine informaţii că „Viorica Dăncilă, pentru a pune punct fracturii din societate, războiului româno-român, dorește o discuție punctuală despre amnistie și grațiere, indiferent de forma îmbrăcată, ordonanță de guvern sau proiect de lege. Premierul îi va propune președintelui Klaus Iohannis să fie un moment 0, în an Centenar, în care să fie dată amnistia și grațierea, dar nu pentru fapte cu violență și nu pentru cei care au comis abuzuri”.

Un alt subiect de discuţie între cei doi, conform sursei menţionate, ar fi fost cel al protocoalelor secrete şi încetarea efectelor acetora, având in vedere că aceste protocoale nu au intrat în procedura de declasificare la cererea niciuneia dintre părțile semnatare, așa cum premierul a cerut public să se realizeze.

Citește și : Prim-ministrul Viorica Dăncilă a ajuns la Cotroceni

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.