Rușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 15
Ultima Ora Politic

Rușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO

Şapte parlamentari de Bucureşti şi Ilfov au apelat la un tertip administrativ pentru a încasa 4.800 de lei net pe lună de la stat. Ei şi-au trecut domiciliu oficial în alt judeţ devenind astfel eligibili să primescă „diurnă de cazare”.

Dezvăluirea a fost făcută de deputatul USR, Claudiu Năsui.

”Toţi sunt aleşi în circumscripţia Bucureşti sau Ilfov şi sunt deci, în teorie, reprezentanţi ai Bucureştiului sau ai Ilfovului, dar care încasează suplimentar şi diurna de cazare.

Într-o ţară care practică cele mai mari biruri pe salariul minim din toată Europa, nu este normal să existe aceste portiţe prin care oameni sus puşi să poată abuza de sistem şi să-şi mai adauge la venituri încă 4.800 de lei net pe lună din banii contribuabililor”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Rușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 16 Aida Căruceru-PSDRușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 17 Oana Florea-PSDRușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 18 Mirela Furtună-PSDRușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 19 Florin Manole-PSDRușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 20 Gabriela Podașcă-Pro RomâniaRușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 21Ovidiu Raețchi-PNL

Rușinos! Ei sunt cei 7 parlamentari, ”țepari”. Mint de patru ani, ca să încasesze în plus 1000 de euro lunar. FOTO 22Robert Cazanciuc-PSD

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.