Rudele Luizei, la un pas să îl linșeze pe Gheorghe Dincă. S-au certat cu polițiștii: ”Ce păziți domnule, un criminal păziți?” 1
Detalii de ultim moment din Cazul Caracal. Se folosește o sosie a Alexandrei pentru reconstituirea crimei
Ultima Ora Justiție Social

Rudele Luizei, la un pas să îl linșeze pe Gheorghe Dincă. S-au certat cu polițiștii: ”Ce păziți domnule, un criminal păziți?”

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dincă, după ce acesta și-a recunoscut ambele crime. Mama Luizei și bunicul acesteia au leșinat. „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”, au strigat oamenii către forțele de ordine.

Oamenii aflați la poarta casei lui Gheorghe Dincă au devenit nervoși în momentul în care s-a aflat că acesta și-a recunoscut ambele crime.

Mama și bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forțele de ordine.

„Uitați-vă ce ați făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.

Pentru că au fost oamenii împiedicați să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât și mama acesteia au leținat. „Chemați ambulanța”, au strigat cei prezenți.

Suspectul principal al crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele fapte, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.