Uluitor Rovana Plumb nu acceptă că nu va fi coisar european. Zice că nu a mințit în legătură cu banii
Rovana Plumb e terminată. Comisia JURI nu i-a mai dat nicio șansă
Ultima Ora Politic

Rovana Plumb a izbucnit. ”Nu intrăm în jocuri electorale nici măcar dacă ele vin de la europeni”

Rovana Plumb, preşedintele OFSD atrage atenția că poziția PES pe tema situației statului de drept din România nu este una statutară și asumată în ansamblu de PES, ci mai degrabă o declarație politică în context electoral, generată de dezinformări.

“Nu intrăm în jocuri electorale nici măcar dacă ele vin de la colegi din PES! Acea poziție afișată ieri pe site-ul PES nu este statutară, ci reflectă mai degrabă o declarație politică în context electoral. În realitate, situația PSD nu a fost discutată în cadrul întâlnirii PES.

Este trist că propaganda anti-PSD a ajuns atât de departe încât să influențeze inclusiv opiniile unora dintre colegii PES. Este cu atât mai trist cu cât acest lucru se întâmplă în cadrul aceleiași familii politice.

Nu vom tolera o astfel de atitudine care se bazează pe dezinformări. Cred că lucrurile pot fi și trebuie clarificate. Avem toată deschiderea să îi ajutăm pe acei colegi nemulțumiți să înțeleagă realitatea din România. Le punem la dispoziție absolut toate informațiile pentru a-și face o imagine corectă.

În ciuda dezinformărilor și jocurilor electorale, reiterez faptul că PSD susține statul de drept din România tot așa cum susține și respectarea drepturilor omului. Pentru că statul de drept fără drepturile omului nu are cum să funcționeze”, susține Rovana Plumb într-un comunicat remis newsteam.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.