Românii din Diaspora umiliți de ministrul transporturilor. ”Mincinosule, Nesimțitule,Incompetentule”
Românii din Diaspora umiliți de ministrul transporturilor. ”Mincinosule, Nesimțitule,Incompetentule”
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic Prezidențiale 2019 Social

Românii din Diaspora umiliți de ministrul transporturilor. ”Mincinosule, Nesimțitule,Incompetentule”

Liderul Pro România Victor Ponta spune că românii din Diaspora sunt umiliți zilnic de către actuala guvernare, prin acțiunile care le întreprinde împotriva acestora.

După ce Carmen Dan și Teodor Meleșcanu i-au umilit pe 26 mai la alegerile europarlamentare și referendum, când au stat la cozi imense pentru a putea vota, acum ma venit rândul ministerului transporturilor să-i umilească pe compatrioții noștri.

Aceștia stau în Aeroportul Henri Coandă ore întregi din cauza întârzierilor pe care le-au avionale și nimeni nu le explică nimic.

”Aeroportul București Otopeni – ora 1.30 dimineață! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” ( alături de tradionala deja “..ie”) : MINCINOSULE – NESIMȚITULE – INCOMPETENTULE !

Polițiștii de frontieră stau înghesuiți în câteva cabine și fac minuni să proceseze pașapoartele oamenilor obosiți de pe drum și nervoși pentru cozile uriașe / pentru noi spațîi și noi cabine pentru polițiști este nevoie de aprobarea și organizarea Ministerului Transporturilor – care evident are treburi mai importante de făcut

Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treaba : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!

Pentru a pune porți electronice accesibile tuturor celor care au pașapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor – care nu are timp de așa ceva!

După ce reușim să trecem toți de control ( prin efortul polițiștilor prezenți la ora asta la treaba) ajungem la bagaje unde urmează să așteptăm încă o jumătate de ora că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă – și pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor !

Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil și din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe – probabil că s-au scos până apare o firma a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!

Românii din Diaspora sunt indignați ( pe bună dreptate) că au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum însă vor vedea că vin acasă în vacanță și vor stă și mai mult la cozi la aeroporturi și la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii noștri moldoveni ne-am reobisnuit deja să îi ținem ore în șir ! Pentru că Ministrul Transporturilor are alte preocupări : minciuni la televizor și ședințe de Partid!

Din acești motiv avem nevoie să scăpăm de miniștrii politruci, mincinoși și corupți! Că să nu mai vedem cum Statul Român își umilește cetățenii în fiecare zi!

Ps – recunosc că nu mai am chef de toți “inteligentii” de profesie care, la orice critică fac, îmi postează răspunsul imbecil “ dar ce mai Ponta pe vremea ta nu era așa” !!! Nu – nu era – pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză ; și pentru că din 2015 până azi traficul aerian și terestru au crescut enorm și condițiile au rămas același! Și oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum!

Cuc – lasă minciunile și afacerile și fă ceva pentru românii de care îți bați joc în fiecare zi!, scrie Ponta pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii