România întâlneşte Liechtenstein în ultimul meci din preliminariile CM-2022. Ultimul meci al antrenorului Mirel Rădoi, pe banca ”Tricolorilor” 1
Mirel Rădoi
Ultima Ora

România întâlneşte Liechtenstein în ultimul meci din preliminariile CM-2022. Ultimul meci al antrenorului Mirel Rădoi, pe banca ”Tricolorilor”

”Tricolorii” întâlnesc, astăzi, de la ora 19.00, Liechtenstein în ultimul meci din preliminariile CM-2022. Este ultimul meci pentru selecţionerul Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative.

Clasamentul grupei, înaintea ultimei etape: Germania – 24 de puncte, Macedonia de Nord – 15 puncte, România – 14 puncte, Armenia – 12 puncte, Islanda – 9 puncte, Liechtenstein – un punct. Germania este calificată la CM din Qatar.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

La Cupa Mondială merg direct câştigătoarele celor 10 grupe din preliminarii. Pentru celelalte trei locuri disponibile Europei vor lupta cele 10 ocupante ale locurilor secunde, plus cele mai bune două câştigătoare de grupe în Liga Naţiunilor care nu se află pe primele două poziţii în grupele preliminariilor CM. Tragerea la sorţi a barajului este programată la 26 noiembrie.

La barajul pentru CM vor participa 12 echipe, în 24 sau 25 martie 2022. Din cele 12 echipe la baraj, primele şase pe baza punctajului joacă primul baraj, într-o singură manşă, pe teren propriu. Celelalte patru echipe care vin de pe locul 2 în grupe plus cele două câştigătoare de grupe Liga Naţiunilor joacă meciul în deplasare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.