Român prins la furat în Italia. Carabinierii l-au arestat 1
Ultima Ora Social

Român prins la furat în Italia. Carabinierii l-au arestat

Un român în vârstă de 42 de ani a fost reținut de Carabinieri, împotriva lui fiind formulate acuzații potrivit cărora ar fi sustras din casa celor pe care îi îngrijea bijuterii în valoare de 5.000 de euro, potrivit banatulazi.ro.

Românul, cu inițialele C.D, începuse lucrul cu doar o zi înainte, însă nu a mai vrut să continue. Când i-a anunțat pe cei doi bătrâni că renunță la job, femeia a intrat la bănuieli și a chemat poliția, relatează portalul vignaclarablog.it.

Românul fusese angajat de italianca în vârstă de 70 ani să aibă grijă de soțul ei, bolnav la pat. Când a auzit că românul vrea să plece din casa lor după numai o zi, femeia a intrat la bănuieli.

A mers să verifice sertarele în care ținea obiectele de valoare, între care și un ceas de aur. Femeia a fost șocată să observe că lipseau toate bijuteriile, valoarea acestora fiind estimată la 5.000 de euro. Bătrâna a sunat la 112.

Ajunși rapid la fața locului, Carabinierii au percheziționat mașina românului și au găsit toate bijuteriile furate de la cei doi pensionari. Bărbatul a încercat să plece rapid, însă a fost reținut de oamenii legii.

Românul a fost arestat, urmând să fie judecat pentru infracțiunea de furt agravat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.