Român împușcat mortal de Poliție, în Belgia. Cum s-a ajuns la acest deznodământ
Ultima Ora Social

Român împușcat mortal de Poliție, în Belgia. Cum s-a ajuns la acest deznodământ

Un spărgător roman în vârstă de 51 de ani a fost împușcat în Belgia, la Ghent, după ce a fost prins în flagrant de polițiști.

Polițiștii au relatat că bărbatul de 51 de ani a spart mai multe camionete de marfă aflate într-o parcare din Ghent. În mod ciudat, spărgătorul nu a furat nimic, ci doar a răscolit una dintre mașini și a deschis torpedoul, iar celei de a doua mașini a apucat doar să-I spargă geamul, potrivit hbvl.be.

Și asta pentru că oamenii din zonă, alertați de zgomot, au anunțat poliția. Un martor ocular a descris scena atacului, spunând că în urma telefonului au sosit la fața locului doi polițiști, un bărbat și o femeie. Când s-a văzut surprins în flagrant, spărgătorul i-a atacat cu ranga, dar oamenii legii au reușit să se ferească.

Primele focuri de armă a fost trase când spărgătorul român i-a atacat cu o rangă pe oamenii legii. Ulterior, românul a fugit spre mașina sa, un BMW X3, și încercat să dispară, cu mașinile de poliție pe urma sa.

Polițiștii belgieni au continuat să tragă asupra mașinii, astfel că spărgătorul s-a oprit cu mașina într-un copac. Când a văzut că nu mai poate merge cu mașina, infractorul a încercat să fugă pe jos, intrând într-o grădină.

A urmat o altă serie de focuri de armă, care l-au doborât.

Ulterior, polițiștii au încercat să-l resusciteze pe român, dar fără success, fiind atins de mai multe gloanțe. În prezent, cazul este investigat de autoritățile din Belgia.

Localnicii spun că parcarea respective este un rai al infractorilor, cu multe droguri, prostituate și focuri de armă.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii