Robert Sighiartău îi taie aripile lui Ponta. ”Pro România devine PSD sub acoperire” 1
Ultima Ora Politic

Robert Sighiartău îi taie aripile lui Ponta. ”Pro România devine PSD sub acoperire”

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a declarat vineri, la Bistriţa, că, în opinia sa, fostul premier Victor Ponta încearcă, prin mişcarea Pro România, să rebranduiască PSD, cu toate că nu există diferenţe între acesta şi Liviu Dragnea.

„Vedem că Ponta este reevaluat şi încearcă să rebranduiască PSD, pentru că asta este strategia, de fapt. Toţi pesediştii merg în Pro România, toţi foştii premieri, adică nu este nicio diferenţă, să ne înţelegem, că am văzut anumite poziţionări că Ponta este mai bun ca Dragnea. Fals! Ponta este egal Dragnea, Ponta l-a pus secretar general pe Liviu Dragnea, iar acum este, de fapt, o răfuială între ei doi. Pro România este o mişcare care încearcă să rebranduiască mişcarea pesedistă şi PSD”, a afirmat Sighiartău.Acesta este convins că PSD şi Pro România vor forma o alianţă, dar „cu Dragnea în afară”.

„Cu siguranţă (se vor alia PSD şi Pro România – n.r.), cu Dragnea în afară. Ponta, cu grupul de la Cluj, cu Tudose, cu Grindeanu şi cu toţi ceilalţi pe care i-aţi văzut – şi vor mai urma câţiva – au în strategie rebranduirea PSD-ului, iar asta nu se poate face decât printr-o opoziţie la Liviu Dragnea. Mă uitam şi la Firea care, la fel, a fost într-o relaţie extraordinară cu Liviu Dragnea şi are aceeaşi politică, nu se mişcă absolut nimic în Bucureşti, în afară de ajutoare sociale şi de excursii în Grecia pentru anumiţi pensionari şi pentru anumite persoane sau segmente sociale defavorizate, nu face absolut nimic.

Sunt aceiaşi oameni, aceeaşi mentalitate şi trag un semnal de alarmă şi către alţi colegi, şi către cetăţeni, că Pro România este un proiect la fel de infect ca şi PSD, pentru că, de fapt, reprezintă PSD sub o altă mască”, a mai declarat Robert Sighiartău.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.