Robert Caznciuc, președintele Senatului replică dură pentru Klaus Iohannis. ” Este inacceptabil ca preşedintele să pună în seama Parlamentului numărul de cazuri pozitive din ultimele zile”
Ultima Ora Politic

Robert Cazanciuc, președintele Senatului, replică dură pentru Klaus Iohannis. ” Este inacceptabil ca preşedintele să pună în seama Parlamentului numărul de cazuri pozitive din ultimele zile”

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur marţi, PSD, declarându-se siderat de modul în care social-democraţii reacţionează în Parlament în cazul legii carantinei, ceea ce în opinia sa dovedeşte cinism exagerat.

În replică, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a afirmat, marţi, că este inacceptabil preşedintele Iohannis să pună în seama Parlamentului numărul de cazuri pozitive din ultimele zile şi susţine că ”PSD nu tergiversează nimic”.

”În mod inadmisibil, preşedintele dă vina pe Parlament pentru prostiile Guvernului său. Este inacceptabil ca preşedintele Iohannis să pună în seama Parlamentului numărul de cazuri pozitive din ultimele zile.

E nevoie de o lege a carantinei în mod clar. Nimeni nu spune că nu trebuie restrânse anumite drepturi şi libertăţi pentru a controla pandemia, dar dacă Constituţia ne dă voie.

Trebuie o lege pentru a ne asigura că restrângerea lor nu se face în mod abuziv, după bunul plac al Guvernului Orban sau oricare Guvern ar veni la putere.

PSD nu tergiversează nimic. Când domnul Iohannis era în week-end, vă reamintesc că Parlamentul lucra până la 4 dimineaţa. Parlamentarii PSD au fost aici pentru a repara prostiile din proiectul de lege al Guvernului Orban”, a spus Cazanciuc.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii