Revenire uriașă în tenis. Maria Șarapova se întoarce după o pauză de 6 luni
Sarapova
Ultima Ora Sport

Revenire uriașă în tenis. Maria Șarapova se întoarce după o pauză de 6 luni

Maria Şarapova (Rusia; 86 WTA) revine pe terenul de tenis, după 6 luni de pauză. A primit un wild card din partea organizatorilor de la Mallorca. Anunţul este unul oficial, postat pe site-ul oficial al WTA.

Şarapova a făcut primele declaraţii după vestea cea mare: ”Sunt foarte fericită să anunţ că voi accepta invitaţia celor de la Mallorca Open. Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru această oportunitate. Fanii mei au posibilitatea să mă vadă, după suporturul pe care mi l-au arătat în lunile trecute”. Ultimul turneu la care a participat Şarapova a fost cel de la St. Petersburg (ianuarie), unde abandonase în turul 2, din cauza problemelor la umăr. De altfel, la acel moment, sportiva declara că este nevoită să ia o pauză, pentru că durerile sunt foarte mari.

Mallorca Open se desfăşoară în perioada 17-23 iunie. Favorita principală a turneului este Angelique Kerber (Germania; 6 WTA).

Maria Şarapova a cucerit de-a lungul carierei 36 de trofee. Dintre acestea, 5 sunt de Mare Şlem (unul la Australian Open, două la Roland Garros şi câte unul la Wimbledon şi US Open).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.