Realitatea TV, în faliment. Cozmin Gușă: ”Au reușit, înaintea campaniei electorale”
Ultima Ora Economic Politic Social

Realitatea TV, în faliment. Cozmin Gușă: ”Au reușit, înaintea campaniei electorale”

Realitatea Media, compania care operează Realitatea TV, care se află de mai bine de opt ani în insolvență, ar urma să intre în faliment. Anunțul a fost făcut luni seara de Cozmin Gușă, proprietarul postului, chiar la Realitatea TV. 

ANAF a contestat la Curtea de Apel planul de reorganizare ale societății Realitatea Media, iar instanța a decis în favoarea instituției.

„Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei recurate. Irevocabilă.”

Cozmin Gușă: „Veste șoc! Domnul Dragea și cei din statul paralel și-au văzut visul cu ochii. În această sară, în urmă cu o oră, au obținut o decizie de intrare în faliment a Realitate Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reușit să obțină acest lucru în instanță. Noi tot speram că instanța să nu ne dea această decizie”, a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urma cu o oră, să obțină o decizie la cerearea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media”.

„Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și Ponta, în acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, au reușit să obțină decizia în instanță, care este una neașeptată pentru noi. Ne așteptam ca instanța să dea dreptate unui demers corect făcut de noi, și nu de a da satfisfacție unor oameni care batjocoresc statul român”.

„Filmul pe scurt este așa: noi am obținut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celălalt plan prin care ne angajam să plătim total datoriile la stat. Printr-o decizie corectă, a fost aprobată celălalt plan, care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem, în condițiile în care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau în regulă”, a spus consultantul Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Cozmin Gușă mai deține o licență TV, sub denumirea Realitatea Plus, operată de o altă societate, Geopol International. Televiziunea emite însă nu se află în lista must carry așa cum este Realitatea TV.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.