Realitatea TV, amendată cu 5.000 de lei pentru că a vorbit-o de rău pe Viorica Dăncilă... 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Realitatea TV, amendată cu 5.000 de lei pentru că a vorbit-o de rău pe Viorica Dăncilă…

Realitatea TV, amendată de CNA după ce Cozmin Gușă a spus că în spatele premierului Viorica Dăncilă ar fi „oameni cu interese externe”, oameni din „statul paralel”, scrie paginademedia.ro. 

Consiliul Național al Audiovizualului a decis în ședința publică de astăzi, amendarea televiziunii cu 5.000 de lei pentru atacurile lui Cozmin Gușă, consultant politic și proprietar Realitatea TV, la adresa Vioricăi Dăncilă.

Este vorba despre ediția din 29 iunie a emisiunii Realitatea Românească, prezentată de Octavian Hoandră. O ediție în care Cozmin Gușă a intrat în direct prin telefon.

Acesta a spus, printre altele, fără ca moderatorul să intervină și să-i ceară să probeze afirmațiile:

„În spatele lui Viorica Vasilica Dăncilă sunt oameni care au fost în stare, în urmă cu circa 3 sau 3 luni jumate așa, să o convingă, că este posibil să i se opună lui Dragnea de facto. Plecarea lui Anca Alexandrescu, refuzul de a face fel și fel de lucruri care de fapt veneau puțin dinainte și asta înseamnă că sunt oameni din acel stat paralel pe care l-am menționat, care au acces la dosare (…).

Cozmin Gușă (consultant politic, prin telefon): (…) Sunt oameni cu interese extrem de ascunse care nu țin de agenda statului român, marea majoritate dintre ei. Nu putem, adică nu sunt instituții oficiale din statul român astăzi, ci sunt oameni din statul paralel, marea majoritate rezerviști, care se ocupă de Viorica Vasilica Dăncilă, dar mai presus de această guvernare, pentru că și Teodorovici face parte din această categorie (…).

Sancțiunea a venit la propunerea lui Radu Herjeu, membru CNA, pentru că moderatorul nu a solicitat probe după acuzațiile lui Cozmin Gușă.

„Mi se par niște acuzații foarte grave”, a spus Herjeu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.