Razie de amploare la mare! Poliţiştii şi jandarmii au aplicat sancţiuni de peste 40.000 de lei în ultimele 24 de ore 1
Ultima Ora Social

Razie de amploare la mare! Poliţiştii şi jandarmii au aplicat sancţiuni de peste 40.000 de lei în ultimele 24 de ore

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat sancţiuni de peste 40.000 de lei în ultimele 24 de ore, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului – Judeţul Constanţa.

„În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, jandarmii din cadrul IJJ Constanţa, respectiv GMJ ‘Tomis’ Constanţa şi poliţiştii locali un număr total de 142 de sancţiuni contravenţionale (în cuantum de 40.450 de lei), dintre care 28 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 3.500 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forţele abilitate de control au verificat 12 societăţi comerciale şi PFA. În cursul zilei de ieri (vineri n.r.) (…) 900 de forţe de ordine (IPJ Constanţa, IJJ Constanţa, GJM ‘Tomis’ Constanţa, Poliţia Locală Constanţa şi Garda de Coastă) au desfăşurat misiuni specifice în judeţul Constanţa.

În cadrul acestora, au fost verificate 55 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate”, precizează reprezentanţii Prefecturii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii