Război total în PSD. Baronii locali sar la gâtul lui Ciolacu. Buzatu candidează împotriva lui Dâncu 5
Ultima Ora ciolacu Politic

Război total în PSD. Baronii locali sar la gâtul lui Ciolacu. Buzatu candidează împotriva lui Dâncu

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului la congresul care ar urma să aibă loc la finalul lunii august.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a propus pe Vasile Dâncu pentru funcția de președinte interimar al Consiliului Național al social-democraților, propunere care nu a fost văzută cu ochi buni de către șefii de filiale.

Șoc: PSD acceptă un Parlament cu 300 de aleși
Probleme în PSD. Dumitru Buzatu, iritat în urma declarațiilor lui Firea. Nu o vrea la prezidențiale

„În contextul dezbaterilor din partid, referitoare la organizarea unui congres pentru alegerea structurilor de conducere ale PSD, a apărut şi această discuţie în legătură cu preşedinţia Consiliului Naţional.

 

Celui care a fost preşedintele consiliului i s-a propus o altă însărcinare şi atunci, printre alte idei care au circulat, a fost aceea de a se găsi un candidat pentru preşedinţia Consiliului Naţional.

 

Eu, personal, cred că metoda aceasta nu e o metodă de succes în ce priveşte alegerea unor personalităţi în structurile de conducere ale PSD.

Război total în PSD. Baronii locali sar la gâtul lui Ciolacu. Buzatu candidează împotriva lui Dâncu 6

 

Trebuie să stimulăm cadrul democratic, să deschidem, pentru cei care doresc, această uşă a candidaturilor, astfel membrii PSD, participanţii la congres, să îi poată alege pe cei pe care îi doresc.

 

Eu cred că ultima perioadă de timp a fost marcată de confuzie şi cred că şi din punctul acesta de vedere candidaţilor, atât pentru funcţia de preşedinte, de vicepreşedinţi, de preşedinte al Consiliului Naţional, trebuie să li se permită să prezinte, în cadrul congresului, proiectele, programul, viziunea lor, despre evoluţia în următorii ani ai PSD”, a declarat Buzatu pentru AGERPRES.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii