Război total între femei! Firea dă de pereți cu Dăncilă înainte de CEx 1
Ultima Ora Politic

Război total între femei! Firea dă de pereți cu Dăncilă înainte de CEx

Primarul General al Capitalei i-a oferit o replică tranșantă actualului președinte al Partidului Social Democrat și premier al României, după ce aceasta din urmă îi reproșase edilului că își exprimă opiniile și nemulțumirile prin inermediul mass-media, în loc să aștepte Comitetul Executiv de marți, 23 iulie.

Gabriela Firea susține că a ales să procedeze astfel, întrucât în interirorul formațiunii politice de guvernământ, subiectele importante sunt tratate extrem de superficial, lăsând, însă, impresia unui dialog deschis.

Cred că este de lămurit și explicat că, teoretic, ar fi foarte bine să avem în CEx un dialog real și o discuție în care, chiar pe anumite tonalități, la finalul lor să fim convinși că nu a fost o dezbatere de fațadă, că am spus tot ce am gândit și am luat decizia cea mai bună. Dar câtă vreme în cadrul CEx subiectele doar se pipăie, se ating, iar toate celelalte comunicări importante se fac între comitete executive, direct sau indirect, de unii comunicatori sau unii analiști care sunt în relație de prietenie cu conducerea partidului, este normal dacă ne simțim lezați – și eu una, mă simt – să reacționăm. Nu înțeleg de ce trebuie să tăcem cu toții și să luăm ce ni se dă”, a declarat primarul capitalei la Antena 3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.