Scandal în PNL din cauza lui Rareș Bogdan. Primarul Timișoarei Ioan Robu nu-l vrea candidat pe realizatotrul TV
Ultima Ora Social

Rareș Bogdan REVOLTAT după ședința politică din Biserică. ” PSD reuseste sa isi bata joc si de BOR”

Rareș Bogdan REVOLTAT după ședința politică din Biserică. ” PSD reuseste sa isi bata joc si de BOR”

Jurnalistul Rareș Bogdan reacție extrem de dură la imaginile de la discuția din Biserica. Jurnalistul este revoltat nu doar de ideea de a ține o ședință  politică în Biserică, dar și de modul în care politicienii au încălcat normele bisericii, stând cu spatele la altar.

„In istoria Romaniei nu s-a intamplat asa ceva! Politicieni la masa, in Sfanta Biserica, in fata Sfantului Altar, cu spatele la Sfanta Masa! Oameni buni, asa ceva NU s-a intamplat nici pe vremea lui Stefan cel Mare!

Nici pe vremea lui Carol al II-lea, apropo, nici macar Regii Romaniei nu si-au permis sa stea cu spatele la Sfantul Altar, chiar daca au fost unsii lui Dumneseu pe pamant. Nici in Rusia bolsevica nu au fost sedinte de partide in Biserica.

Spre ce ne indreptam? Sinodul BOR trebuie sa intervina de urgenta. E blasfemie sa permiti ceva. Pana si atunci cand iesi dintr-o biserica iesi cu spatele la usa si cu fata la Sfantul Altar, iar astia stau cu spatele la Altar!!!!!

Preotul paroh trebuie sa fie scos de urgenta de la slujire! Sedinta de partid in Biserica. Politicieni cu spatele la Iconostas si Sfintele Icoane. Cina cea de taina politica in Sfanta Biserica. Prezidiu politic in Sfanta Biserica. Fara precedent. RUSINOS. E bataie de joc la adresa Bisericii. PSD reuseste sa isi bata joc si de BOR…… Doamne, cui ne lasi, Doamne….!!!!!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Citește și : ULUITOR: Ședință PSD în Biserică, cu spatele la altar

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.