Radu Mazăre acuză: I s-au cerut 80.000 de euro ca să fie lăsat în pace
Ultima Ora Justiție Politic Social

Radu Mazăre acuză: I s-au cerut 80.000 de euro ca să fie lăsat în pace

Fratele lui Radu Mazăre a făcut declarații incendiare cu privire la situația în care se află acesta. El a spus ce s-a întâmplat în Madagascar.

Mihai Mazăre a făcut mărturisiri inedite despre fratele său, Radu Mazăre, într-o intervenție la România TV.

”Ultima dată am vorbit cu el când se afla în pușcăria din Madagascar prin intermediul lui Răducu. Radu a fost sechestrat fără acte 6 zile într-o secție de poliție.

Azi dimineață avocatul a făcut o plângere pentru cum autoritățile din Madagascar au făcut extrădarea. Eu am această plângere care a fost depusă la poliția aeroportului. Poliția a spus că oricum pe numele lui există un mandat de arestare european și ar trebui să îl pună în operă și pe acela și l-ar extrăda.

Nu l-am văzut din luna ianuarie. Am impresia că programările se fac în funcție de prima literă a numelui de familie. El având litera M, o să vedem când îl putem vizita. El este 21 de zile în carantină. Probabil familia are voie o dată pe săptămână.

Prietena lui Radu a rămas în Madagascar. Are funcții executive. Mai sunt și alte persoane de pe plan local care au funcții executive și mențin afacerea de acolo

Răducu a fost în avion, în același avion cu tatăl său. S-a apropiat de el, când s-a dus la toaletă, au schimbat câteva cuvinte. Polițiștii s-au comportat omenos, nu li se poate reproșa ceva.

Consulul onorific al României în Madagascar vrea să îi preia afacerea, prin intermediul fiului dânsei, care e vice-consul. E o femeie plecată de 40 de ani din România. Terenul e luat, în concesiune, de mine, Radu și fiul consulului, cel care spune că e vice-consul. Investitorii sunt israelieni. Extrădarea a fost semnată de ministrul Justiției din Madagascar joia trecută, iar apoi a plecat în vacanță, în Mauritius. Și prietena lui Radu a fost reținută, prima dată, câteva ore, dar au eliberat-o a doua zi.

Doamna consul a și avut un salariu lunar, de la Radu, apoi nu s-au mai înțeles. Ea a dat în judecată firma la care lucrau, ea și Radu, și a pierdut procesul. Ea i-a cerut lui Radu Mazăre 80.000 de euro ca să îl lase în pace, dar Radu i-a spus că nu are banii respectivi”, a povestit Mihai Mazăre, în cadrul intervenției telefonice, de la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.