PSD vrea să se răzbune după ce un cort amenajat i-a fost vandalizat 5
PSD vrea să se răzbune după ce un cort amenajat i-a fost vandalizat
Ultima Ora Politic

PSD vrea să se răzbune după ce un cort amenajat i-a fost vandalizat

Organizația PSD Brașov a anunțat, joi, că va depune o plângere penală la Poliție după ce un cort amenajat în vederea strângerii de semnături pentru susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale a fost valdalizat noaptrea trecută. Potrivit filialei PSD Brașov, s-a încercat incendierea cortului.

„Organizația PSD Brașov s-a confruntat noaptea trecută cu un incident ce a avut loc în zona Pieței Dacia din Municipiul Braşov. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale a fost tăiat cu un obiect contondent și, după cum se observă și din pozele atașate, s-a încercat și incendierea acestuia. Vom depune plângere penală la Poliția Brașov și solicităm ca cei care au atribuții cu privire la paza și protecția arealelor din municipiu, respectiv Poliția Locală, să ia măsurile necesare”, transmite PSD Brașov, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Filiala PSD Brașov solicită partidelor să respecte toți candidații care au intrat în cursa pentru Cotroceni.

„E revoltător ca actele de vandalism, violență și ură, să fie tolerate de autoritățile locale și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! În egală măsură cerem partidelor respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi. Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!”, mai transmite organizația.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii