Rezultatul dezastruos al referendumului aduce un alt RĂZBOI în PSD. Un lider de filială aruncă vina pe ceilalți colegi
Ultima Ora Politic

PSD stă să explodeze înainte de CEx

PSD stă să explodeze înainte de CEx

Președintele PSD Călărași, Ciprian Pandea, a ezitat să spună dacă organizația pe care o conduce îl susține sau nu pe Liviu Dragnea, menționând că a avut o discuție seara trecută cu președintele PSD în care și-a exprimat punctul de vedere.

„Noi sustinem PSD, e mai putin important cine e la presedintie. Important e sa mearga mai dep indiferent de numele presedintelui. Cred ca la CEx de maine se va gasi o solutie buna pentru cei care au semnat cat si pentru ceilalti. Aseara am avut discutie telefonica cu primarii pe care ii are organizatia judeteana, am avut o consultare, nu am putut vea o sedinta a comitetului executiv județean, nu aș vrea să fie nici la foc automat, sa o inteleaga. Concluzia e ca aveam nevoie de unitate. Vorbesc cu toată lumea, inclusiv cu președintele am vorbit aseară, i-am zis punctul meu de vedere, a înțeles”, a declarat, la Digi24, Ciprian Pandea.

Pandea este secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii