https://newsteam.ro/
Ludovic Orban
Ultima Ora Justiție Politic

PSD nu votează Guvernul Orban de frica descretizării dosarului 10 August

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Timișoara, că se înșeală amarnic cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul 10 august și cei care cred că nu va ieși la iveală adevărul despre Revoluție și mineriade.

„Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste o mie de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean și au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor. V-o spun limpede: cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșeală amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovații care au omorât copiii noștri trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe că adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei. Democrația va învinge definitiv în România pentru că la putere va veni în sfârșit o forță politică ce respectă libertatea, drepturile fiecărui cetățean”, a declarat Orban.

După această declarație, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, fost angajat în trustul media al Antenelor, un cunoscător al PSD-ului a explicat:

„Poate vă întrebaţi de ce s-a răzgândit PSD în privinţa votării Guvernului Orban. De ce au trecut peste noapte de la ‘susţinem – să înceapă cât mai repede treaba, ţara trebuie guvernată’ la ‘nu votăm, nu asigurăm cvorumul, facem opoziţie totală’? Răspunsul e foarte simplu: 10 august. Răzgândirea PSD a avut loc imediat după ce Ludovic Orban a garantat public desecretizarea dosarului 10 august. Din momentul desecretizării dosarului, cercetările nu mai pot fi blocate”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.