PSD iese la atac. A scos,”Cartea Negră”, a lui Orban. Guvernul trebuie să plece. VIDEO 1
Ultima Ora ciolacu Politic

PSD iese la atac. A scos,”Cartea Negră”, a lui Orban. Guvernul trebuie să plece. VIDEO

Reprezentanţii PSD prezintă ”Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece.

În ”Cartea Neagră” a Guvernului PNL privind gestionarea crizei COVID-19, PSD face referire la ”o gestiune economică deficitară” şi vine cu unele soluţii în acest domeniu. PSD mai arată că ”viitorul României este amanetat” deoarece ”a revenit guvernarea pe datorie”.

robert cazanciuc

Social-democraţii au reamintit o declaraţie a preşedintelul Klaus Iohannis care, după apariţia primului caz de COVID-19, spunea că nu există un motiv real de panică.

PSD arată că de la acel moment România a ajuns, în prezent, prima ţară din Europa de Est ca număr de decese şi în ultimele săptămâni pe primele locuri în ceea ce priveşte numărul îmbolnăvirilor.

Conferință de presă susținută de senatorul Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, și senatorul PSD Stefan Radu Oprea, la sediul #PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Duminică, 9 august 2020

“<Nu există niciun motiv real de panică. Infecţia cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome uşoare, dureri în gât, tuse şi febră, ca în orice răceală>, a fost mesajul transmis de preşedintele României, Klaus Iohannis, pe 27 februarie, a doua zi după apariţia primului caz de COVID-19 în România.

Din acel moment şi până în prezent, zeci de mii de români s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus, iar numărul celor care şi-au pierdut viaţa nu a încetat să crească, ajungând la circa două mii de persoane.

România este, în prezent, prima ţară din Europa de Est ca număr de decese şi se află, în ultimele săptămâni, pe primele locuri la nivelul îmbolnăvirilor. Criza COVID-19 nu este uşor de gestionat.

Este o situaţie nouă cu care nu ne-am întâlnit până acum, însă pentru care se cere responsabilitate şi o guvernare eficientă.

Din păcate, Partidul Naţional Liberal (PNL) a gestionat actuala criză  din raţiuni pur politice, şi ale căror deciziile întârziate, neprofesioniste şi insuficient fundamentate au ajuns să coste populaţia mai mult decât ar fi trebuit”, arată PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.