PSD, acuzații la adresa lui Iohannis. Îi cere să răspundă public
Iohannis, participare la Inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate a Spitalului din Suceava
Ultima Ora Politic

PSD, acuzații la adresa lui Iohannis. Îi cere să răspundă public

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, susține că președintele Klaus Iohannis nu a invitat delegația PSD la Cotroceni, dar nici nu a răspuns la amendamentele pe care aceștia le avea la Acordul național pe care îl inițiase. Fifor îi cere președintelui să explice public cu ce anume nu a fost de acord din setul de propuneri venite de la PSD.

”Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală.

Aceste jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PNL-USR-ProRomania, arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români.”, scrie Mihai Fifor.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.