PSD le suspendă copiilor săraci bursele sociale!
Ultima Ora Politic

PSD A DECIS. ÎN AJUN DE CRĂCIUN DĂ AMNINISTIA ȘI GRAȚIEREA. DRAGNEA SCAPĂ DE PUȘCĂRIE

PSD A DECIS. ÎN AJUN DE CRĂCIUN DĂ AMNINISTIA ȘI GRAȚIEREA. DRAGNEA SCAPĂ DE PUȘCĂRIE

Social-democrații au decis ca săptămâna aceasta să modifice prin ordonanța de urgență Codul de procedură penală și cel penal, iar săptămâna viitoare se va discuta despre oportunitatea unei legi pentru amnistia și grațierea unor fapte de corupție.

Anunțul a fost făcut de liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, care le-a cerut colegilor săi de partid să ia o decizie finală în ceea ce privește o ordonanță de urgență privind aministia și grațierea.

„Ideea e să ştim, ori e albă, ori e neagră. Se discută pe la colţuri de amnistie şi graţiere. Trebuie să discutăm în Cex dacă mergem mai departe sau nu, ca să închidem acest subiect. Ori e albă, ori e neagră. Dacă nu se dă această ordonanţă măcar să se spună clar să nu se mai discute. Acum, la fiecare post tv se discută că PSD va da sau nu va da, noi trebuie să ştim clar, susţinem sau nu o astfel de ordonanţă. La începutul săptămânii viitoare vom şti care e părerea PSD în legătură cu ordonanţa de amnistie şi graţiere”, a spus la digi24 Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

”ASASINII cibernetici” au atacat primăria lui Daniel Tudorache

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.