Procurorul șef al DNA anunță apocalipsa pentru Firea și primarii PSD! ” Confirm! Sunt dosare!” FOTO. VIDEO 3
Ultima Ora #DNA Justiție

Procurorul șef al DNA anunță apocalipsa pentru Firea și primarii PSD! ” Confirm! Sunt dosare!” FOTO. VIDEO

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, a anunțat joi, într-un interviu pentru Europa FM, că procurorii intrumenteaza mai multe dosare de corupție în care sunt implicate primăriile se sector din București și Primăria Capitalei.

DNA lucrează

”DNA are moatoarele turate, cu toate că trecem printr-o perioada grea, România și DNA nu  a mai trecuți niicodata prin așa pandemie.

Avem dosare cu demnitari cu sute de mii de euro mită, în această săptămâna finalizăm dosarul Unifarm, vom trimite în judecată mai multe persoane.

Există dosare în care se cercetează gestionarea banului public, inclusiv la primăriile de sector și la Primăria Capitalei.

Având în vedere perioada electorală, nu am dorit să fim folosiți, de aceea am avut o comunicare mai redusă pentru a nu fi implicați în lupta politică.

Procurorul șef al DNA anunță apocalipsa pentru Firea și primarii PSD! ” Confirm! Sunt dosare!” FOTO. VIDEO 4

Confirm că sunt dosare în legătură cu fondurile utilizate de primăriile de sector și de Primăria Capitalei

Este necesară desființarea Secției Speciale, în ultimii ani niciun judecător sau procuror nu a fost trimis în judecată petru fapte de corupție. Nu s-a întâmplat așa ceva când această atribuție era la DNA

Între 80-90% din dosarele cu abuz în serviciu suntem obligați să dispunem clasarea din cauza deciziilor CCR”, a spus Bologa.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.