Procurorii DIICOT au găsit telefonul de pe care a fost apelată familia Luizei 1
Alertă în cazul Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit în urmă cu câteva ore
Ultima Ora Justiție Social

Procurorii DIICOT au găsit telefonul de pe care a fost apelată familia Luizei

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a anunțat că anchetatorii au găsit telefonul de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei. Telefonul era la o familie din zonă, ceea ce ne indică că Dincă ar putea avea complici.

”A fost găsit și se expertizează un alt telefon care de pe care Gheorghe Dincă l-a folosit când a sunat familia Luizei. Organele au găsit acest telefon la o familie, nu vă pot spune la cine. Au găsit acest telefon și urmează ca mâine să facă expertiza primelor trei telefoane și a laptopului, iar dacă se poate vor deschide fișierere. Necesită timp această operațiune de deschidere a materialului de stocare.

Nu pot să vă spun că a fost găsit telefonul Luizei. A sosit și telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat informatic, doar biologic. Informaticienii lucrează la foc automat.

Vă întrebați dacă sapă, dacă cercetează buncărele și ce mai este acolo. Se lucrează intens, dar trebuie să curețe prima dată tot ce este la suprafață, pentru că dacă vin cu utilajele grele distrug toate probele de la suprafață.

S-au mai găsit fragmente de oase, unele la exterior, dintre care unele aproape sigur sunt de natură umană”, a spus Tonel Pop.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.