Bombă din Parlamentul European. Ce se va întâmpla cu candidatura lui Kovesi după europarlamentare
Justiție Ultima Ora

Procurorii dezbat plângerea Laurei Condruța Kovesi față de respingerea recunoașterii gradului profesional

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) dezbate, marți, plângerea formulată de Laura Codruța Kovesi față de decizia din noiembrie 2018 a Secției, care a respins cererea fostului procuror de recunoaştere a gradului profesional aferent Parchetului General, conform mediafax.ro

Pe ordinea de zi a ședinței de marți a ședinței Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii se află și plângerea prealabilă formulată de Laura Codruța Kovesi împotriva Hotărârii nr. 673/06.11.2018 a Secţiei pentru procurori.

Pe 6 noiembrie 2018, Secţia pentru procurori a CSM a respins solicitarea fostei şefe DNA de recunoaştere a gradului profesional corespunzător Parchetului General.

Procurorul Laura Codruţa Kovesi are grad de tribunal, însă decizia din noiembrie nu i-a afectat poziţia deţinută în cadrul Parchetului General. Ea este în continuare delegată în funcţia de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii