Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul10 August
Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul10 August
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Justiție Politic Social

Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul 10 August

Ministrul de interne Marcel Vela a desecretizat tot ”Dosarul 10 August”, document care a fost ținut la ”păstrare” de fostul ministru Carmen Dan.

Mai mult, Vela dat procurorilor DNA și discuțiile de pe stațiile de emisie recepție din ziua de 10 August ale jandarmilor. Șeful polițiștilor și al jandarmilor spune că sunt peste 250 de ore de convorbiri, ”foarte interesante”. Aceste discuții, șefii Jandarmerie nu au prea vrut să fie duse la expertiza anchetatorilor, mai spune ministrul de interne.

NewsTeam.ro a aflat din surse politice, că fostul ministru Carmen Dan ar fi coordonat acțiunea represivă a jandarmilor din Piața Victoriei în ziua de 10 August 2018, când aceștia au folosit gaze lacrimogene, tutnuri cu apă și bastoane împotriva demonstarnților.

”Fostul ministru Carmen Dan va fi pusă curând sub acuzare în Dosarul 10 August. Ea a coordonat acțiunea din Piața Victoriei. Mai mult, îl informa pe dragnea tot ce se întâmplă acolo.

Nici primul-ministru de atunci, Viorica Dăncilă nu a fost străină de evenimente, cu toate că a zis că era în concediu. Primea note informative din oră în oră sau chiar mai des”, spun sursele.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.