PROBLEMELE LA CSM. Purtătorul de cuvânt și-a dat DEMISIA după doar câteva luni
Ultima Ora Justiție

Procurorii AU DECIS. Cine va candida la funcția de vicepreședinte al CSM pentru 2019

Procurorii AU DECIS. Cine va candida la funcția de vicepreședinte al CSM pentru 2019

Nicolae-Andrei Solomon a fost desemnat, marți, de secția pentru procurori l-a desemnat drept candidat pentru funcția de vicepreședinte al CSM pentru anul 2019. Procurorul a candidat și pentru un mandat de vicepreședinte pentru 2018, însă a pierdut în favoarea lui Codruț Olaru.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat în calitate de candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, pe domnul procuror NICOLAE – ANDREI SOLOMON, membru al Consiliului Superior al Magistraturii”, se arată în decizia de marți a Secției pentru procurori a CSM.

Nicolae Solomon a candidat și anul trecut pentru această funcție, însă a pierdut în favoarea lui Codruț Olaru.

Potrivit CV-ului său, Nicolae Solomon este născut în anul 1984 și a început activitatea, în 2008, la Parchetul de pelângă Judecătoria Medgidia. Ulterior, Solomon a activat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 (până în 2011), iar apoi s-a mutat la Parchetul de pe lângă Tribunalul București (până în 2013). Procurorul a lucrat și la Parchetul General, după care s-a întors la Parchetul Capitalei.

Noua conducere a CSM va fi desemnată miercuri, în cadrul plenului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.