Gara de Nord va fi modernizată. Ce promite Răzvan Cuc iubitorilor de fotbal
Atac la Ministrul Cuc. ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia”
Politic Ultima Ora

Probleme grave la Aeroportul Otopeni. Ministrul Transporturilor și-a pus mâinile în cap

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat o vizită inopinată la Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Ministrul susține că a mers acolo în urma sesizărilor primite de la români, iar la fața locului a găsit un adevărat dezastru. Ca urmare a acestei situații, Răzvan Cuc amenință că-i va demite pe directorii Aeroportului.

”La unitățile din subordinea Ministerului Transporturilor doar bunii manageri pot să fie directori!

Am efectuat in aceasta dimineață o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României și anume Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulțumiți de ceea ce văd în acest aeroport. La fata locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este așa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilități nu funcționau, lifturile, la fel.

Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri.La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiți sa stea pe marginea scărilor și pe pervazul geamurilor.Mizeria și delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investițiilor este vizibilă, deși ar putea sa existe investiții pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulțumit de acest management al companiei si cu siguranță românii merita un altfel de management.Vizitele mele la unitățile MT vor continua! Cine nu înțelege că românii trebuie respectați, mai bine se duce acasă!”, scrie Răzvan Cuc.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii