O fetiţă de 6 ani a fost mușcată de câine
O fetiţă de 6 ani a fost mușcată de câine
Social Ultima Ora

Pressonline.ro: Timiş: Dosar penal şi amendă de 3.000 de lei pentru proprietara unor câini care au muşcat un bărbat

O femeie din Cenad s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce trei câini ai acesteia au muşcat un bărbat care a fost transportat la Spitalul din Sânnicolau Mare pentru îngrijiri, a anunţat, vineri, Biroul de presă al Poliţiei Timiş, conform pressonline.ro.

De asemenea, au fost efectuate verificări pentru a se stabili dacă cei trei câini erau înregistraţi, rezultând că doi dintre ei erau înregistraţi şi unul nu, proprietara acestora fiind sancţionată cu amendă de 3.000 de lei pentru neînregistrarea patrupedului şi lăsarea câinilor nesupravegheaţi.

‘Poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Cenad, ar fi fost muşcat de trei câini.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 45 de ani fiind transportat la spitalul din Sânnicolau Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun’, precizează IPJ Timiş.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.