Nicușor Dan dat pe mâna procurorilor
Nicușor Dan dat pe mâna procurorilor
Justiție Ultima Ora

Pressonline.ro: Nicuşor Dan: Am sesizat DNA pentru nereguli ‘grave’ la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că a decis sesizarea DNA pentru nereguli ‘grave’ care au avut loc, în perioada 2018 – 2020, la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, scrie pressonline.ro.

Potrivit lui Nicuşor Dan, neregulile reies dintr-un raport al Corpului de control al Primarului General, care a făcut verificări la ASPA, în perioada mai – iunie.

‘Chestiunea cea mai flagrantă ţine de cumpărarea de ambulanţe veterinare, existând suspiciuni serioase despre ilegalităţi în achiziţie.

E vorba, în fond, de o bătaie de joc pe bani publici, inclusiv pentru faptul că nici până azi aceste ambulanţe nu au autorizaţia pentru a funcţiona potrivit scopului declarat al achiziţiei.

Astfel de lucruri sunt intolerabile şi nu le tolerez nici la ASPA, nici la alte instituţii care ţin de Primăria Capitalei’, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.