Dragnea e lovit. Cerere oficiala de la Bruxelles pentru Iohannis
Ultima Ora Politic

Președintele sacrifică “Regina” pentru a-i da mat “Nebunului”!

”Consider că președintele României a luat cea mai bună decizie pentru România când a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA. Domnia sa a preferat să respecte Decizia Curții Constituționale, chiar dacă este o decizie greșită

 

Președintele sacrifică “Regina” pentru a-i da mat “Nebunului”! 1

 

Se demonstrează încă o dată că politizarea CCR conduce la conflicte instituționale și la luarea unor hotărâri total greșite ce pun societatea românească într-o situație fără ieșire.

Domnul Klaus Iohannis s-a remarcat în tot mandatul său ca fiind un garant al respectării Constituției și al legilor țării și este evident că este un președinte pe care românii se pot baza. În această conjunctură, mă întreb dacă Liviu Dragnea, care deține a treia funcție în stat, nu este cazul să-și dea demisia de urgență 

Îi invit pe toți pesediștii și pe toți cei care în spațiul public au spus că președintele Iohannis nu va semna decretul de revocare a doamnei Laura Codruţa Kovesi să-i ceară demisia d-lui Dragnea, pentru că nu este posibil ca românii să fie reprezentați de un cetățean condamnat care are probleme cu legea.

Lupta împotriva corupției nu trebuie abandonată sau încetinită, deoarece corupția afectează viața fiecărui cetățean și dezvoltarea României.

Din păcate, în acest moment, doar Președinția României mai poate asigura menținerea democrației în România și reprezintă singura punte de comunicare credibilă cu partenerii noștri internaționali.

Klaus Iohannis a luat această hotărâre pentru că, altfel, demersul PSD de suspendare a președintelui putea să creeze un rău imens României, tulburări sociale extrem de puternice și disfuncționalități majore în ceea ce privește funcționarea statului român.

Mai mult, domnul Iohannis a salvat România de a se face de râs pe plan extern, înainte cu câteva luni doar de preluarea președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Președintele României, Klaus Iohannis, a preferat să sacrifice “Regina” pentru a-i da șah-mat “Nebunului”!”, a declarat într-un comunicat de presă deputatul PNL, Gigel Știrbu.

Citește și : https://newsteam.ro/ultima-ora/raluca-turcan-il-sustine-pe-klaus-iohannis-a-respectat-constitutia/09/07/2018/

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.