Orban prezintă obiectivele PNL. ”Ridicarea MCV, aderarea la Schengen”
Se clarifică apele în Guvern. Ludovic Orban a mai câștigat un om
Ultima Ora Politic

Președintele PNL, Ludovic Orban, va ieși la VOTUL referendumului. Va pune ștampila pe DA

Președintele PNL, Ludovic Orban, va ieși la VOTUL referendumului. Va pune ștampila pe DA

Ludovic Orban, preşedintele PNL, anunţă că va participa la referendumul de modificare a articolului 48 din Constituţie, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie.

„Eu voi merge și voi vota în favoarea modificării. Nu mi se pare decât o transpunere în Constituție a unui text care există deja în legislație”, a declarat Ludovic Orban, într-un interviu pentru ziare.com, adăugând că modificarea Constituţiei va face „mai dificilă o modificare a acestei definiții a căsătoriei între bărbat și femeie”.

„Eu am un respect religios pentru drepturile fundamentale ale omului. Din punctul meu de vedere, această inițiativă nu îngrădește niciun drept. În proiectul de revizuire a Constituției al Comisiei Antonescu a fost adoptată această modificare privind redefinirea familiei, dar în 48 de ore, Dragnea și Ponta au determinat rediscutarea și respingerea acelei prevederi”, a mai precizat liderul PNL.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii