PSD a cerut! Premierul Orban audiat în Parlament! Prezintă măsurile ce vor fi luate pentru începerea anului școlar și cum vor fi organizate alegerile locale 1
Ultima Ora Politic

PSD a cerut! Premierul Orban audiat în Parlament! Prezintă măsurile ce vor fi luate pentru începerea anului școlar și cum vor fi organizate alegerile locale

Premierul Ludovic Orban va fi prezent miercuri, la Parlamen, pentru a prezenta un raport referitor la măsurile Guvernului împotriva răspândirii COVID-19, în contextul deschiderii anului şcolar pe 14 septembrie şi organizării alegerilor locale în 27 septembrie.

Orban, se prezintă în fața senatorilor și deputaților, la solicitarea celor doi președinți ai Parlamentului, Robert Cazanciuc-Senat și Marcel Ciolacu-Camera Deputaților.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, spune că situaţia provocată de pandemia de coronavirus îi depăşeşte pe guvernanţi.

„Eu nu am nicio comunicare cu domnul Orban. I-am făcut o scrisoare în care i-am cerut să vină în faţa Parlamentului să spună, dacă sunt în stare să ţină aceste alegeri, astfel încât sănătatea românilor să nu fie pusă sub pericol. I-am solicitat în acea scrisoare să ne spună ce se întâmplă şi cu şcolile.

Aşteptăm răspunsul domnului Orban, nu a avut timp până acum. Este atributul Guvernului să organizeze alegeri, nu este atributul clasei politice”, a conchis Ciolacu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.