Dăncilă, MESAJ DE ULTIMĂ ORĂ pentru Iohannis. ”Să își schimbe atitudinea”
viorica dancila
Ultima Ora Politic

Premierul Viorica Dăncilă vrea să ceară socoteală președintelui Iohannis: „Sper să am o discuţie cu domnul preşedinte”

Premierul României Viorica Dăncilă speră să aibă o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis, dupa ce acesta i-a cerut de doua ori demisia.

Întrebată, astăzi, de jurnalişti cum comentează informaţiile conform cărora i se pregăteşte o plângere penală, Dăncilă a declarat că orice este posibil în România.

„Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil. Eu sper să nu se întâmple acest lucru. Trăim într-o ţară în care trebuie să existe democraţie. Luaţi şi dumnevoastră declaraţia domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare. Sper să am o discuţie cu domnul preşedinte. (…) Dacă mergem pe considerentul că fiecăruia trebuie să i se facă o plângere penală, nu este un lucru bun”, a spus Dăncilă.

citeste si: Viorica Dăncilă, reacție dură la convocarea lui Meleșcanu la Cotroceni: „Sunt niște reguli care trebuie respectate!”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii