PSD și ALDE însumează doar 20% din preferința electoratului, până acum
Ultima Ora Politic

Pregătește ruperea alianței cu Dragnea. Era prietenul lui apropiat

Călin Popescu Tăriceanu ar pregăti ruperea alianței PSD-ALDE. Mircea Bania, vicepreședinte Pro România, spune că Tăriceanu este nemulțumit de OUG 114 -ordonanța lăcomiei.

„Într-un final, se pare că şi Călin Popescu Tăriceanu a realizat că nu va fi candidatul comun PAS-ALDE pentru alegerile prezidențiale. Cam târziu, e drept, dar măcar a văzut morcovul din vârful bățului lui Dragnea. Mimând liberalismul, așa cum a făcut întreaga sa carieră politică, a început să pună presiune pe partenerii de Coaliție care, până acum, i-au acceptat toate doleanțele. Tăriceanu s-a trezit peste noapte preocupat de efectele OUG 114! În realitate, grija lui nu este altceva decât o formă de presiune pe care acesta o face împotriva PSD, sperând că le va forța mâna social democraților pentru a-l desemna candidat unic la prezidențiale. Este doar un pas până la folosirea OUG 114 ca pretext pentru ruperea de către ALDEa alianței cu PSD. Un șantaj la care Tăriceanu a excelat în politică”, a spus Mircea Bania,  vicepreședinte Pro România.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii