Ponta s-a dezlănțuit. De ce au fost probleme pe Otopeni. "Prostia lui Dragnea și Vâlcov" 1
Ultima Ora Politic

Ponta s-a dezlănțuit. De ce au fost probleme pe Otopeni. „Prostia lui Dragnea și Vâlcov”

Victor Ponta și-a ieșit din pepeni și a lansat un atac furibund la adresa Guvernului, a lui Liviu Dragnea, Darius Vâlcov dar și a conducerii Aeroportului Otopeni. Furia lui Ponta a fost declanșată de situația petrecută, sâmbătă, pe Henri Coandă, când aeronavele au plecat cu întârziere mare din cauza condițiilor meteo, scrie capital.ro

Victor Ponta a răbufnit, în acest weekend, pe pagina sa de socializare şi a lansat un atac de o duritate fără precedent la adresa liderilor PSD Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov. Nici conducerea Aeroportului Otopeni nu a scăpat de comentariile critice ale lui Ponta.

“Nu vremea – ci PROSTIA , incompetenţa, delasarea şi clientelismul provoacă haos! Șefii numiţi de noul Guvern la Aeroportul Otopeni nu ştiau că în România ”iarna nu e ca vara”? Sau nu îi interesează – Dragnea şi Valcov zboară cu avioane private de la terminalul VIP ! Toţi profesioniştii sunt daţi la o parte – ei sunt înlocuiţi cu slugi obediente, parteneri de hoţii şi dosare penale şi fete din “Haremul” de la Slatina!

Conducerea Aeroportului Otopeni a fost numită pe aceleaşi criterii de Incompetenţă ca şi Dăncilă, Andruşca, fetele lui Vâlcov de la ANAF şi Casa Naţională de Sănătate

Aeroportul Otopeni a rămas în anul 2019 cu O SINGURĂ maşină de degivrare – în mod normal procedura la un avion durează peste o jumătate de oră; dar avioanele sunt programate la decolare din 10 în 10 minute! Deci nu vremea e problema – ci prostia şi incompetenţa ! Dacă primea TELDRUM contractul de degivrare sigur apăreau 10 maşini, nu?

În această dimineaţă am fost toţi urcaţi în avioanele care plecau în jurul orei 8 şi stăm pe pista uitându-ne unii la alţii / la 9.45 am fost anunţati că singura maşină de degivrare a rămas fără substanţele pe care trebuie sa le răspandească pe corpul avionului – şi a plecat să realimenteze!!! Nu vremea e problema – ci prostia şi incompetenţa!

Tot anunţă la presă că se pleaca cu întârzieri de 50 de minute! De la 8 la 10 sunt 50 de minute? Sau aţi făcut toţi şcoala în acelaşi loc cu Viorica?

Unii (mai norocoşi) vor ajunge la destinaţie cu 2-3-4 ore întârziere/alţii însă pierd zborurile de legătură, programul de weekend, bani şi nervi! Iar şefii de la Otopeni sunt liniştiţi – Dragnea şi Vâlcov zboara cu avioane private care sunt degivrate imediat!

După ce îi lăsăm să distruga ANAF, Casa Naţională de Sănatate, Aeroportul Otopeni, TAROM, Banca Transilvania, Compania Energetica Oltenia şi multe multe altele – ei pleacă în Brazilia cu milioanele şi noi rămânem aici să plătim nota!”, a comentat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Aeronavele care decolează din Bucureşti, sâmbătă, pot înregistra întârzieri de 40-50 de minute, a informat Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB). „Stratul de gheaţă depus pe aeronave se îndepărtează prin degivrare, care se efectuează cu pasagerii la bord, chiar înainte de decolare. Acesta este motivul pentru care apar întârzieri la decolare de 40-50 minute”, au explicat reprezentanţii CNAB. Având în vedere că fenomenul de freezing rain afectează şi şoselele, Compania de Aeroporturi le-a recomandat pasagerilor să-şi ia toate măsurile pentru a ajunge în siguranţă şi la timp la aeroport.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.