Probleme noi pentru Cristian Pomohaci. Mandat pe numele său într-un dosar de evaziune fiscală
Ultima Ora Social

Pomohaci, dus la instanță sub escorta poliției

Cristian Pomohaci nu scapă de probleme. Controversatul preot cântăreț, în jurul căruia s-a declanșat un adevărat scandal, va ajunge din nou în fața judecătorilor. Mai mult decât atât, întrucât a invocat probleme de sănătate, pe numele său a fost emis un mandat de aducere.

Este vorba despre un proces în care Cristian Pomohaci are calitatea de inculpat într-un dosar ce vizează acuzații de evaziune fiscală. Este pentru a patra oară când judecătorii îl citează pentru confirmarea acordului de vinovăție în acest caz.

La ultima ședință, Cristian Pomohaci a invocat probleme de sănătate, susținând că este în spital, însă scuzele sale par să nu mai aibă efect în fața magistraților. Mai mult decât atât, o simplă privire asupra rețelelor sale sociale ne arată că Pomohaci continuă să susțină concerte prin țară, sau să apară ca invitat la diverse emisiuni televizate.

Va fi adus cu mandat la procesul în care este acuzat de evaziune fiscală

Astfel, judecătorii s-au hotărât să ia măsuri. Magistrații de la Tribunalul Mureș au emis o adresă către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, pentru a afla dacă Pomohaci a fost sau este internat în respectiva unitate medicală.

La începutul lunii aprilie se va judeca următorul termen în procesul în care Cristian Pomohaci este acuzat de evaziune fiscală. De data aceasta, cântărețul va fi obligat să se prezinte, însoțit de un polițist, pe numele său fiind emis un mandat în acest sens.

Am curajul să vă privesc pe fiecare în parte în ochi și să-i privesc pe cei de acasă și să vă spun dacă aveam ceva pe inimă, nu eram în fața dumneavoastră” , a spus Cristian Pomohaci, la primul concert susținut după izbucnirea scandalului care i-a adus și un proces, fiind pus sub acuzația de abuz asupra minorilor. Mai mult decât atât, din cauza acestei situații, Pomohaci și-a pierdut dreptul de a mai fi preot.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.