Polițistul demis de la conducere în Caracal dă lovitura. Cum scapă de acuzații 5
E haos la Caracal. Pasează de la unul la altul: conducerea poliției este schimbată din nou
Ultima Ora Justiție Social

Polițistul demis de la conducere în Caracal dă lovitura. Cum scapă de acuzații

Polițistul demis de la conducerea Poliției Caracal, Nicolae Mirea, vrea să se pensioneze și a depus deja actele pentru începerea procedurii.

Fostul şef al Poliţiei Caracal, comisarul şef Nicolae Mirea, demis din funcţie ca urmare a modului în care a acţionat în cazul dispariţiei Alexandrei, vrea să iasă la pensie.

„Deja a depus raportul pentru începerea procederii de ieşire la pensie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Nicolae Mirea lucrează în cadrul Poliţiei Caracal din 1990, iar din decembrie 2017 a ocupat funcţia de şef al instituţiei.

Mirea a fost demis după intervenția în cazul Alexandrei. El declara pentru MEDIAFAX că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze.

Soția polițistului demis de la conducerea Poliției Caracal, Nicolae Mirea, este, la rândul ei, șefa postului de poliție Osica.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii