Poliţia italiană a arestat un bărbat aparţinând unui clan mafiot. Acesta este suspectat de uciderea a trei presupuse prostituate la Roma 1
Justiție Ultima Ora

Poliţia italiană a arestat un bărbat aparţinând unui clan mafiot. Acesta este suspectat de uciderea a trei presupuse prostituate la Roma

Poliţia italiană a arestat, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 51 de ani aparţinând unui clan mafiot şi suspectat că a ucis două presupuse prostituate chineze şi un transsexual columbian într-un cartier de lux al capitalei Italiei.

Datorită imaginilor de la camerele de supraveghere, poliţia a reuşit să-l identifice pe Giandavide De Pau, un bărbat violent care fusese deja urmărit penal pentru trafic de droguri şi agresiune sexuală, scrie corierredelallsera.

Suspectul aparţine clanului mafiot condus de Michele Senese, care în prezent ispăşeşte o închisoare pe viaţă.

El este unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi, fiind şofer şi „om bun la toate”, conform Corriere della Sera.

În 2008 şi 2011, suspectul a fost internat într-un spital de psihiatrie. Giandavide De Pau, care nu ar fi acţionat în numele clanului său, ci din proprie iniţiativă şi poate sub influenţa drogurilor, a fost găsit de poliţie la domiciliul membrilor familiei sale, conform Il Corriere della Sera. S-ar fi refugiat acolo când poliţia a lansat joi o vânătoare de oameni după descoperirea celor trei victime.

Cadavrele a două chinezoaice au fost descoperite într-o clădire din cartierul Prati, unul dintre cele mai luxoase din Roma. Cadavrul sud-americanului a fost găsit într-un apartament din acelaşi cartier o oră mai târziu. Mai multe ziare au avertizat atunci despre un posibil „ucigaş în serie” în capitala Italiei.

Corpul uneia dintre femeile chineze, în vârstă de 40 de ani, avea răni la cap şi la stomac. „Toată lumea ştia că aici era un apartament cu reputaţie proastă, cu oameni care soseau la două -trei dimineaţa”, a declarat reporterilor un locuitor al clădirii.

Victima transgender este de origine columbiană în vârstă de 65 de ani al cărei trup a fost descoperit de un prieten.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.