Cooperare cu Europol şi FBI pentru destructurarea unei grupări de hackeri; prejudiciu – peste 100.000.000 de euro
Cooperare cu Europol şi FBI pentru destructurarea unei grupări de hackeri; prejudiciu – peste 100.000.000 de euro
Ultima Ora Social

Poliția a făcut ravagii în weekend. Amenzi uriașe date de oamenii legii

Poliţiştii Capitalei şi jandarmii au aplicat, în ultimele trei zile, peste 2.080 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 653.850 lei, în urma acţiunilor de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Cu sprijinul Jandarmeriei, Poliţiei Locale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, au fost verificate peste 5.520 de obiective: pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase, mijloace de transport în comun”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Au fost legitimate mai mult de 7.620 de persoane şi au fost efectuate controale în 2.770 de mijloace de transport în comun, de suprafaţă, dar şi de subteran.

Acţiunile de verificare vor continua. „Facem apel la toţi cetăţenii să respecte măsurile de protecţie împotriva infectării cu virusul COVID-19, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte normele sanitare.

Pe fondul creşterii numărului de cazuri, trebuie să fim conştienţi de datoria pe care o avem toţi faţă de cei din jurul nostru, faţă de familiile noastre, faţă de toţi membri comunităţii”, transmite DGPMB.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.