Declarații halucinante: Gabriela Firea s-a întors în PSD ca să ceară bani pentru afacerile ei din Primărie
Primăria Capitalei vrea să dubleze taxa de promovare turistică
Ultima Ora Politic

PLUS trimite candidat la Primăria Capitalei. Cine o va înfrunta pe Firea

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei din partea PLUS, transmite formațiunea politică condusă de Dacian Cioloș.

PLUS trimite candidat la Primăria Capitalei. Cine o va înfrunta pe Firea 1

„În ultima săptămână, filialele de sector ale PLUS București, însumând 3.184 de membri, și-au ales conducerile și candidatul la Primăria Generală prin votul democratic al tuturor membrilor cu drept de vot din București. În urma centralizării rezultatelor votului pentru desemnarea candidatului PLUS la Primăria Municipiului București, Vlad Voiculescu a obținut 96,30% din voturile exprimate și este candidatul PLUS la Primăria Municipiului București”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Vlad Voiculescu a afirmat că infrastructura, educația, sănătatea, termoficarea și foarte mult clădiri din București sunt la limita colapsului, din cauza iresponsabilității actualei administrații.

„Câștigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraș și o țară cu mai mult respect și mai puțină țâfnă. Mai puțini nervi și mai mult împreună. Mai puține discuții sterile și mai multă construcție. Lumea se schimbă în jurul nostru. Ținuți în loc de încercările unor hoți prinși la furat de a scăpa de justiție, pierdem oportunitate după oportunitate. Orașul este ros în fiecare zi de corupția, nepăsarea și neputința celor ajunși în funcții de conducere. Infrastructura, educația, sănătatea, termoficarea și prea multe clădiri din București sunt la limita colapsului, parcă ținute de o sârmă. Probabil cel mai bun exemplu este acesta: știm cum stăm, știm că un cutremur va veni, și totuși principalul centru de transfuzii al Bucureștiului este într-o clădire cu risc seismic. Acesta este nivelul iresponsabilității administrației bucureștene. Hemoragia cea mai gravă a Bucureștiului și a României este însă aceea de oameni. Oameni buni, oameni talentați, oameni muncitori care nu își mai construiesc aici viitorul”, declară Vlad Voiculescu, în comunicatul de presă transmis de PLUS.

El a precizat care sunt propunerile pentru îmbunătățirea calității vieții în București.

„Locuitorii Bucureștiului vor altceva. Acum. (…) Proiectul meu este București. Cred că în 10 ani putem face din București capitala cu cea mai bună calitate a vieții din estul Europei. Un oraș în care să vrei să îți construiești destinul, orașul în care românii își pot atinge potențialul. Pentru ei, pentru familiile lor și pentru România. Vreau să pun umărul la toate astea. Când am plecat de la Ministerul Sănătății am spus că nu mă voi întoarce vreodată în vreo funcție publică fără un plan și fără o armată”, a adăugat Voiculescu.

PLUS și-a ales, de asemenea, președinții pentru filialele de sector.

„PLUS Sector 1 – Diana Buzoianu;PLUS Sector 2 – Silviu Șerban; PLUS Sector 3 – Lucian Judele; PLUS Sector 4 – Simona Spătaru;PLUS Sector 5 – Iustin Roșca;PLUS Sector 6 – Alin Stoica”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii