Piloții TAROM s-au răsculat împotriva PSD: ”Ne-au pus șefi analfabeți care scriu ‘mi-au’ într-un cuvânt” 1
Ultima Ora

Piloții TAROM s-au răsculat împotriva PSD: ”Ne-au pus șefi analfabeți care scriu ‘mi-au’ într-un cuvânt”

Schimbarea conducerii TAROM pe criterii politice ”de nepotism„ i-a enervat pe piloți. Emil Dobrovolschi, unul dintre cei mai experimentați piloți, își manifestă revoltă pe Facebook.

„Noi, piloții, nu facem politică. Pilotam avioane și ducem pasageri la destinație, în siguranță. Am tăcut și ne-am înghițit amarul când ne-au pus șefi tot felul de mercenari și oameni fără nicio experiență, când analfabeți care scriu ‘mi-au’ într-un cuvânt au ajuns mari șefi în minister și ‘aveau grijă de aviație’. Am tăcut văzând compania Tarom ajungând să fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns să stăm pe canapele pe holuri în timp ce în birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ne schimbă din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut în Tarom și care are cu adevărat planuri de viitor și NOI TĂCEM???”, a scris Dobrovolschi pe Facebook.

Emil Dobrovolschi este soțul purtătorului de cuvânt al președintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

Consiliul de Administrație al companiei TAROM a decis marți seară revocarea din funcție a directorului general interimar, Daniela Mădălina Mezei. Acesteia i s-a imputat că nu ar fi dus la îndeplinire anumite obiective ale CĂ, cum ar fi restructurarea Tarom, aducerea în flota Tarom a aeronavelor noi, de tip ATR.

„La final de mandat sunt fericită că nu am afectat viitorul companiei prin decizii iresponsabile și sper că echipa TAROM să scoată compania din turbulență”, a reacționat Mădălina Mezei pe Facebook.

Până în acest moment ministrul Răzvan Cuc nu a reacționat public.

Noul director general al TAROM este pilotul Valentin Gvinda, care mai ocupă și funcția de examinator și manager de flota în cadrul companiei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.