Peste 500 de farmacii independente din toată țara au beneficiat, și în pandemie, de susținere prin programul Benefica, dezvoltat de Farmexim 1
Social Ultima Ora

Peste 500 de farmacii independente din toată țara au beneficiat, și în pandemie, de susținere prin programul Benefica, dezvoltat de Farmexim

Programul Benefica, dezvoltat de Farmexim, oferă know-how, consultanță strategică, servicii și acțiuni de fidelizare a pacienților, cu scopul de a crește valoarea și oportunitățile de dezvoltare pentru comunitatea farmaciilor independente. În cei patru ani de implementare, rețeaua farmaciilor Benefica a ajuns la 196 de societăți parteneri contractuali Benefica, însumând 508 de farmacii cu acoperire națională și 315 farmacii cu branding Benefica.

Farmaciile aflate în parteneriatul Benefica au fost susținute prin: campanii dedicate pacienților desfășurate în farmacii, campanii de promovare în media și social media, traininguri și cursuri online, strategii financiare și administrative.

’Pandemia ne-a arătat cât de importante sunt unitatea și cooperarea, iar feed-backul oferit de partenerii noștri ne-a reconfirmat că dezvoltăm programul Benefica în direcția corectă și că parteneriatul nostru a fost extrem de folositor farmaciilor independente participante în această perioadă. În 2020 acestea au putut beneficia de campanii de promovare, precum și de soluții și servicii personalizate, în funcție de nevoile farmaciilor și ale comunităților de pacienți din jurul acestora’’, a arătat Sebastian Ring, Managing Director Farmexim.

Pentru 2021, obiectivul Farmexim este de a consolida programul Benefica:

Țintim să devenim cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate și să acționăm ca un liant între industria farmaceutică și pacienți. Contextul generat de pandemie a evidențiat că farmacia joacă un rol foarte important în consilierea pacienților și că este adeseori primul facilitator de sănătate între pacient și restul arhitecturii sanitare. Programul Benefica servește acestui deziderat de a crea un ecosistem de servicii, informații și produse farmaceutice la cel mai înalt standard, care să aibă în centru grija pentru pacient’’, a mai adăugat Sebastian Ring.

În perioada 10 Mai – 30 Iunie, ca parte a acțiunilor dedicate pacienților, în Farmaciile partenere Benefica se desfășoară o campanie cu premii atractive pentru pacienți. Pe baza bonurilor în valoare de cel puțin 39 de lei care conțin suplimente alimentare, dispozitive medicale sau produse cosmetice, pacienții pot câștiga peste 1000 de premii pe loc, în farmacie, sau prin tragere la sorți.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.