Percheziții de amploare în locuințele olandezului criminal. Procurorii au descins în Capitală și în Olanda 1
Ultima oră. Cum a reușit olandezul să ajungă prima oară în România
Ultima Ora Justiție Social

Percheziții de amploare în locuințele olandezului criminal. Procurorii au descins în Capitală și în Olanda

Procurorii efectuează percheziții în Capitală și în Olanda în cazul Adriana, fetița de 11 ani din județul Dâmbovița, răpită și ucisă vineri, principalul suspect fiind un cetățean olandez, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei. Procurorii ar căuta posibili complici sau alte potentiale victime.

Perchezițiile au loc în București într-un imobil din sectorul 2, unde suspectul ar fi închiriat o locuință.

Johannes Visscher (Joop V.), 47 de ani, suspectat de uciderea fetei de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis luni. Informația a fost transmisă autorităților române de cele din Olanda.

În cursul zilei de luni, șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, declarase într-un interviu pentru Digi24.ro că principalul suspect în cazul Adriana are antecedente penale pentru agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența alcoolului. Cetățeanul olandez are cazier, fapt constatat după ce acesta a ajuns la Amsterdam.

Șeful Poliției, Liviu Vasilescu, a declarat, marți, că, atunci când sunt transmise informații despre persoane care au antecedente de fapte de violență și sexuale, se iau măsurile necesare de prevenire, însă în cazul cetățeanului olandez suspect în cazul Mihaela autoritățile din Olanda nu au semnalat acest lucru.

Liviu Vasilescu a spus că vizionarea înregistrărilor de pe camerele video a început în noaptea de vineri spre sâmbătă. El a spus că dispariția fetiței a fost semnalată vineri, în jurul orei 19.33, la 112, iar în 6 minute un echipaj a ajuns la locuința acesteia și de la ora 20.00 au început să vină forțe de la Găești, iar apoi de la IPJ Dâmbovița.

Procurorul general, Bogdan Licu, a declarat marți că suspectul olandez din cazul fetiței ucise în Dâmbovița, a mai fost de patru ori în România. Întrebat dacă e posibil să mai fie și alte victime ale acestuia, Licu a spus că ar fi o ipoteză ”hazardată”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.