Un bărbat de 36 de ani, a fugit de la Spital
Un bărbat de 36 de ani, a fugit de la Spital
Justiție Ultima Ora

Percheziţii ale procurorilor DNA, în sediul ANPC şi în biroul directorului Paul Anghel

Procurorii DNA fac, miercuri, percheziţii la o instituţie publică, într-un dosar în care sunt investigate suspiciuni de corupţie şi fapte asimilitate acestei infracţiuni legate de desfăşurarea, între 2018 şi 2022, de controale la producători, distribuitori şi mari retaileri. 

Potrivit G4Media, percheziţiile DNA au loc la sediul ANPC şi în biroul directorului Paul Anghel. Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că Paul Anghel este ”un bun profesionist” şi unul dintre cei mai vechi comisari. ”Niciodată nu am primit vreo plângere îndreptată împotriva lui”, a arătat el.

Într-un comunicat oficial al ANPC se arată că ”întreaga activitate a instituţiei se defăşoară sub semnul repectării prevederilor legale, integrităţii şi toleranţei zero faţă de corupţie”.

Percheziţii ale procurorilor DNA, în sediul ANPC şi în biroul directorului Paul Anghel 5

  •  ”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 – 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulți agenți economici (producători, distribuitori și mari retaileri de produse alimentare și nealimentare).

  • În cursul zilei de 19 octombrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la o instituție publică situată în municipiul București.

  • Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis oficial DNA.

Percheziţii ale procurorilor DNA, în sediul ANPC şi în biroul directorului Paul Anghel 6

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.