Este căutată o fată de 13 ani, dispărută la Drobeta Turnu Severin. Vezi semnalmentele
Ultima Ora Social

Patru adolescenți, prinși după ce au spart 18 mașini într-o săptămână

 Patru adolescenți cu vârste de 14 și 15 ani din orașele Focșani și Tulcea au fost prinși după ce ar fi spart 18 mașini într-o singură săptămână. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Focșani, conform mediafax.ro

Gruparea era formată din patru adolescenți cu vârste de 14 și 15 ani din orașele Focșani și Tulcea.

Într-o singură săptămână, ei au furat bunuri din 18 mașini, parcate în diferite zone ale municipiului Focșani, prejudiciul fiind de aproape 6.000 de lei.

Hoții au fost prinși joi de polițiștii vrânceni.

„Ieri, în urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au reușit identificarea a patru minori, de 14 și 15 ani, bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din auto pe raza municipiului Focșani, în perioada 3-11 ianuarie a.c. Din cercetări s-a stabilit faptul că în timpul nopții, cei patru minori se deplasau pe străzile din municipiul Focșani, iar unul dintre aceștia, în vârstă de 14 ani, din județul Tulcea, prin forțarea butucului portierei, ar fi pătruns în interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp în care ceilalți minori ar fi supravegheat zona. Ulterior, valorile sustrase ar fi fost împărțite între cei în cauză, prejudiciul ridicându-se la peste 5.700 lei” se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Adolescentul de 14 ani, din județul Tulcea s-a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.