Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Ultima Ora Politic

Partidul lui Dragnea, anunț cu sule și trâmbițe pe facebook. ”Suntem gata de acțiune”

Partidul lui Dragnea precizează într-o postare pe pagina de socializare că sunt pregătiți să înceapă lucrările pentru cele două stadioane – Giulești și Ghencea. PSD spune că cele ”două stadioane magnifice” vor bucura atât iubitorii de sport, cât și sportivii, deoarece vor fi realizate ca în cele mai avansate țări din UE.

”Euro 2020 – suntem gata de acțiune! Se lucrează susținut la construcția celor două noi stadioane magnifice – Giulești și Ghencea. Cu spații largi de joacă, facilități de antrenament de top, scaune optimizate pentru spectatori și multe altele. Aceste stadioane vor permite românilor – sportivi ori susținători – să se bucure de facilități superioare, la fel ca în cele mai avansate țări din UE”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații susțin că este un semnal de încredere dat viitorilor sportivi ai României.

”Sperăm totodată să dăm un semnal de încredere copiilor noștri – viitorii sportivi ai României. Trebuie să îi susținem, să le oferim cele mai bune oportunități. Educația sportivă nu se oprește la școală. Este important să le arătăm că avem încredere în ei, că îi susținem să-și îndeplinescă visele și să-și formeze o mentalitate de învingători. Continuați să fiți alături de noi pentru a vedea cum progresează construcția celor două stadioane”, se mai arată în postarea PSD.

Construirea stadionului Steaua București va începe propriu-zis în aproximativ o lună jumătate, a anunțat, marți, Cristian Erbașu, directorul firmei de construcție care se ocupă de execuția lucrării, precizând că stadiul lucrărilor a ajuns acum la 8%.

Conform proiectului prezentat de către Compania Naţională de Investiţii (CNI), capacitatea stadionului Steaua Bucureşti va permite intrarea unui număr de 31.254 de spectatori, iar valoarea lucrărilor de reabilitare a arenei se ridică la suma de 64,5 milioane euro cu TVA. Stadionul Steaua va beneficia de o suprafaţă de joc în lungime de 105 metri şi o lăţime de 68 metri, va fi prevăzut cu un gazon natural ranforsat sintetic dotat cu drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire pentru sezonul de iarnă. Vor exista 24 de camere de cazare pentru sportivi cu un total de 48 de locuri, un restaurant şi un muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Arena va mai include spaţii VIP cu loje şi locuri de parcare, o sală de forţă şi recuperare, un punct medical de prim ajutor, vestiare, magazine deschise publicului şi spaţii tehnice. Totodată, Stadionul Steaua va beneficia de o zonă de presă şi sky-box în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea şi o sală de conferinţe.

Pe de altă parte, stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu” va avea o capacitate de 14.000 de locuri. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 29 milioane euro cu TVA. Arena va avea o suprafaţă de joc în jungime de 105 metri cu o lăţime de 68 de metri, gazon natural ranforsat sistetic, tot aici se va putea găsi o pistă de atletism pentru antrenament , o sală de sport dotată și spaţii de cazare pentru sportivi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.