Perioada de înscriere la Programul Oficial de Internship al Guvernului României a fost prelungită
Dăncilă stă de pază la urne. A început votul pentru demiterea lui Dăncilă
Ultima Ora Politic

Parlamentul a decis. Legea bugetului va fi votată miercuri

Birourile permanente reunite ale Legislativului au decis ca legea bugetului de stat pe anul 2019 să fie discutată în cadrul comisiile parlamentare de specialitate miercuri, începând cu ora 10:00, iar de la ora 14:00 plenul reunit al să dezbată și să voteze asupra actului legislativ.

Deputatații și senatorii au dispoziție marți aproximativ trei ore pentru a depune amendamente, până la ora 18:00.

Parlamentarii vor dezbate cererea de reexaminare a bugetului de stat pe anul 2019 între orele 10.00 și 14.00 în comisiile de specialitate, urmând ca de la ora 14.00 să înceapă ședința de plen reunit pentrru dezbatere și vot.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declatrat, duminică, la Călărași, că reexaminarea legii bugetului de stat pe anul 2019 ar putea fi votată miercuri, urmând a fi retrimisă ”leneșului de la Cotroceni” pentru promulgare.

„Teoretic, miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului de la Cotroceni, poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze”, a declarat Liviu Dragnea.

El spusese sâmbătă, la Slobozia, că Parlamentul nu va modifica legea privind bugetul de stat pe anul 2019 și că o va retrimite la promulgare în forma primită pentru reexaminare, deaorece bugetul a fost construit foarte bine și foarte riguros

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.